Yacht > Články > Akce >

boot Düsseldorf 2025 |We love water

20.09.2024 |
Akce a pozvánky

Světový veletrh boot představil kampaň s názvem We love water

Největší veletrh jachet a vodních sportů na světě, jehož hlavní část se bude konat ve dnech 18. až 26. ledna 2025, představil svůj nový koncept médiím a odborné veřejnosti na začátku září.

Milujeme vodu
„Pro nás je boot Düsseldorf 2025 začátkem budoucnosti. Naše nová kampaň sdružuje fanoušky všech vodních sportů, ať už ve vodě, na vodě nebo u vody. Zobrazujeme fascinaci naším oblíbeným živlem. Nové heslo We love water, tedy „Milujeme vodu“, odráží tuto filozofii. Je jednoduché, výstižné a vhodné pro všechny nadšence do vodních sportů. A i pro ty, kteří se jimi chtějí stát,“ říká ředitel Petros Michelidakis při představení nové kampaně.

Kampaň vede i k respektování vodního živlu a edukuje o šetrnosti k přírodě. V souladu s těmito zásadami je důležité podporovat angažovanost průmyslu a inovace.

Na veletrhu promluvili mezinárodní hosté, mezi kterými se objevila např. německá představitelka volného potápění Anna von Boetticher nebo výkonná viceprezidentka italské společnosti Azimut Giovanna Vitelli. Se svým příspěvkem vystoupili také influenceři Elena a Ven, kteří se věnují životnímu stylu vanlife, surfování a přeplavbám Atlantiku, dále profesionální windsurfista Adam Sims nebo mecenáš umění Christian Boros. Nejen k nové kampani se samozřejmě vyjádřilo i vedení veletrhu, a to Robert Marx, Marius Berlemann a Petros Michelidakis. Celým večerem diváky prováděla známá německá televizní moderátorka Kristin Recke.

Vrcholem večera bylo představení kampaně i s jejími novými tvářemi. V ústředí jsou lidé, kteří zkrátka milují vodu a vodní sporty. Petros Michelidakis říká: „Nás, milovníky vodních sportů, ať už jsme jachtaři, vodní motoristé, potápěči nebo surfaři, spojuje láska k našemu živlu. S heslem We love water jsme našli motto, které se dotýká srdce každého milovníka vodních sportů.“

Rozšířené možnosti aktivit na bootu 2025

Společnost boot Düsseldorf se zavázala podporovat a rozvíjet celé odvětví. Rozhodla se i přiblížit vodní sporty mladší generaci, a tak pro tuto cílovou skupinu připravila nejrůznější aktivity.

V hale 15 např. najdete „Sailing Plaza“ a „Školu jacjhtingu“. Zde získáte tipy pro začátečníky, rady o lodích a plavbě a možnost procvičit si první manévry v jachtařském bazénu pod vedením zkušených instruktorů.

„Boating Plaza“, podporovaná Německým svazem motorových jachet (DMYV), zve příznivce motorových člunů do haly 3. Pro nováčky budou připraveny informace o různých typech lodí a motorů a také o třídách lodních průkazů. Zde budou přehledně na jednom místě vystavovatelé s motorovými a rybářskými čluny. Pro odbornou veřejnost se vstupenkou B2B bude připraven exkluzivní salonek Super Yacht Show Lounge v hale 7. V průběhu celé výstavy bude také čas na navázání kontaktů s vystavovateli a odborníky v rámci takzvaných „happy hours“.

Nové služby a aplikace

„Spustili jsme novou propagační akci pro nováčky. Každý, kdo si v období od ledna 2024 do ledna 2025 pořídí německý průkaz rekreačního plavidla u našich partnerů, kterými jsou Německý svaz jachtingu (DSV), Svaz německých škol sportovních lodí (VDS) a Německý svaz motorových jachet (DMYV), získá jednodenní vstupenku na boot 2025 zdarma,“ vysvětluje Michelidakis. Zájemci si mohou jednoduše stáhnout potvrzení o bezplatné rezervaci v obchodě se vstupenkami na stránkách www.boot.com. To pak mohou u pokladen vyměnit za jednodenní vstupenku. Prodej vstupenek na veletrh boot Düsseldorf 2025 je spuštěn od 18. září a téměř 175 000 členů boot.clubu se může těšit na speciální nabídku. Výhod se dočkají také rodiny s dětmi, protože děti do 12 let mají vstup zdarma. A v chladném lednu je další vstřícnou službou pro hosty bezplatná šatna u vstupů.

„Pro všechny příznivce kempování, zejména surfaře cestující se svou dodávkou nebo karavanem, zřizujeme v našem Caravan Centru na parkovišti P1 surfový kemp. Parkovací místo stojí pouze 25 EUR na den,“ říká Michelidakis a dodává: „Všechny důležité informace o veletrhu boot Düsseldorf 2025 jsme také shrnuli do nově vyvinuté aplikace, aby si každý mohl naplánovat návštěvu na svém chytrém telefonu.“

Boot Düsseldorf 2025 v kostce

S více než 200 000 návštěvníky z více než 100 zemí, 1 500 vystavovateli na 220 000 m2 je veletrh boot Düsseldorf největším veletrhem jachet a vodních sportů na světě. Jachtaři i vodní motoristé zde najdou širokou nabídku lodí, člunů nebo luxusních jachet. Zastoupení zde mají oblíbené vodní sporty, jako je potápění, surfování, kitesurfing nebo kanoistika, a to s veškerým potřebným vybavením. V rámci doprovodného programu vystoupí nejrůznější celebrity z oboru, zaujme i široká nabídka workshopů a praktických aktivit, jak pro nadšence volnočasových sportů, tak pro odborníky. V centru pozornosti veletrhu boot 2025 je však také ochrana mořského prostředí a inovativní, udržitelné technologie. Modrý inovační dok nabídne ve spolupráci s Evropskou asociací lodního průmyslu (EBI) v hale 10 jedinečný formát dialogu s politickými, ekonomickými, technologickými a mediálními experty.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena