Yacht > Články > Lodě > Plachetnice >

MOODY DECKSALOON 41 |Malá velká jachta

02.07.2024 |
Plachetnice

Salon na palubě místo v podpalubí není k vidění příliš často. Tradiční britská značka Moody, jejíž kořeny sahají až do devatenáctého století, se však na takové uspořádání specializuje. S jejím modelem Moody DS 41 se můžete vydat klidně na cestu kolem světa.

Někteří lidé vyráží na moře, aby se pustili do křížku s přírodou a sáhli si na dno svých sil. Pro tento typ jachtařů loď Moody DS 41 nejspíš nebude. Nehodí se ani pro soutěživé jedince, kteří si libují v závodění a jsou schopní hodiny seřizovat všechno možné nastavení, jen aby hodnota na rychloměru stoupla o desetinu uzlu. Pokud však hledáte pohodlí a zároveň sníte o delších plavbách, tak je jachta Moody DS 41 přesně pro vás. Nejzajímavější je na ní celková koncepce. Podobně uspořádaných lodí se dá bezpochyby sehnat víc.  Nejsouvšak úplně běžné. Zkratka DS totiž znamená Decksaloon. Místo aby měla loď salon v podpalubí, jak je většina jachtařů zvyklá, má ho ve světlé prosklené nástavbě na úrovni paluby. Život na jednotrupé jachtě tak silně připomíná pobyt na katamaranu. Právě zákazníci zaměření na plavidla se dvěma trupy budou určitě patřit k potenciálním kupcům.

Plachetnici představujeme v letním dvojčísle YACHT 7-8/2024,které je možné zakoupit ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena